koncerty

Hangversenyek

Kassai Állami Filharmonikusok

A komolyzene szerelemesei már több mint 40 éve hódolhatnak szenvedélyüknek a Kassai Állami Filharmonikusok épületében, amely másodikként, 1968-ban alakult az országban. A zenekarban jelenleg 90 hivatásos művész játszik. Rendszeres koncertjeikkel folyamatosan kapcsolatokat építenek világhírű zenészekkel, akik Kassán is vendégszerepelnek. Évente legalább 3 bemutatót tartanak, elsősőrban kortárs szlovák szerzők műveiből.  
 
Cím: Művészetek Háza /Dom umenia/ 
T: +421 (0)55 622 07 63
E: sfk@sfk.sk
W: www.sfk.sk

STEEL Aréna

A Steel Aréna a legkorszerűbb és technológiai szempontból a legfejlettebb stadion Szlovákiában. 8347 ülő vendég befogadására képes. Megnyitása óta számos érdekes rendezvénynek adott otthont, beleértve Enrique Iglesias, Bryana Adams, a Deep Purple, Joe Cocker, Kim Wilde, Seal, Jean-Michel  Jarre, Vanessa Mae, Andrea Bocelli, Bob Dylan és mások koncertjeit.

Cím: Nerudova 12, Košice
T: +421 (0)55 729 00 99
E: sekretariat@steelarena.sk
W: www.steelarena.sk

Tabačka Kulturfarbrik

A Tabačka Kulturfabrik egy egedi kialakítású kulturális központ, nyitott művészeti, kreatív és együttűködési tér Kassán.  A Gorkij utcán álló valamikori dohánygyár újragombolt területén ma 2500 m2 áll a kortárs művészetek, koncertek, színház, filmklub, oktatás, együttműködés rendelkezésére, ezen kívül van itt egy jó minőségű bisztró és további szolgáltatások.

Cím: Gorkého 2, Košice
E: info@tabacka.sk
W: www.tabacka.sk

COLLOSSEUM

A Collosseum fő célpontja a punk/ hardcore / metal / ska / reggae / alternative és underground stílusok. 

Cím: Dominikánske námestie 35
E: koncerty@collosseum.sk
W: www.collosseum.sk